Laatst bekeken. U heeft nog geen zoekopdrachten verricht. Uw laatste zoekopdrachten worden hier getoond.

Amsterdam Rhodos

Amsterdam Rhodos
 

Vlieg voordelig vanaf Amsterdam naar Rhodos
 

Vlieg elke donderdag & zondag rechtstreeks naar het prachtige Rhodos met Corendon Airlines of Transavia Airlines. 

 

Rhodos en omgeving
 

Rhodos is het op drie na grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Dodekanesos. Het is een van de meest oostelijke eilanden die tot Griekenland behoren en ligt strategisch op slechts een paar kilometer van het Turkse vasteland. De gelijknamige hoofdstad Rhodos ligt in het uiterste noorden van het eiland en heeft een unieke oude stad, omringd door een stadsmuur. Vooral ‘s avonds bruist de stad Rhodos. Uitgaan is daar erg leuk. U kunt er heerlijk eten in de vele Griekse restaurants, winkelen of gewoon op een terrasje naar de talloze Grieken en toeristen kijken die hier voorbij lopen. Breng een bezoek aan het populaire vakantie eiland en boek bij ons een goedkope vliegticket naar Rhodos.

 

Weer  in Rhodos
 

Rhodos heeft een redelijk mild Middellands Zeeklimaat met zachte winters en ongeveer 300 dagen zon per jaar. Voor strandvakanties is Rhodos vanaf april t/m half oktober een ideale bestemming. Er valt dan geen regen en het is er lekker warm. Houd u er rekening mee dat in juli en augustus de temperatuur op kan lopen tot boven de 40 graden.

 

Vliegticket Rhodos
 

TicketVoordeel.nl biedt u goedkope vliegtickets naar Rhodos aan. Vlieg elke donderdag & zondag rechtstreeks naar het prachtige Rhodos met Corendon Airlines of Transavia Airlines. In 3 stappen kunt u uw goedkope ticket naar Rhodos simpel en snel boeken. Het betalen kan ook heel snel en simpel online gebeuren.


Praktische informatie over Rhodos

 

Vluchtduur: De vluchtduur naar Rhodos duurt ongeveer 3 uur en 20 minuten.

 

Tijdverschil: Op Rhodos is het 1 uur later dan in Nederland.

 

Reisdocumenten: Reizigers naar Rhodos dienen in het bezit te zijn van een geldig Nederlands (en of Nederlandse identiteitskaart) of Belgisch paspoort dat nog tot na het verblijf geldig is. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade of consulaat.

 

Geldzaken:

Betaalmiddel op Rhodos is de euro (€). Geldautomaten zijn volop aanwezig en accepteren altijd Nederlandse pinpassen. Creditcards worden op veel toeristische plekken zoals hotels, restaurants en grotere winkels geaccepteerd.

 

Taal:

De officiële taal in Griekenland is Grieks. Ook kunt u zich op Griekenland goed verstaanbaar maken wanneer u een Engels spreekt. Ook verstaat het personeel van bijvoorbeeld restaurants soms Nederlands of Duits.

 

Telefoneren:

Het kiesnummer voor Nederland vanuit Griekenland is 0031. Het kiesnummer voor Griekenland is 0030. Mobiel bellen op Rhodos is met alle Nederlandse GSM-providers mogelijk. Bellen vanuit een straattelefoon kan alleen met een telefoonkaart, die overal verkrijgbaar is.

 

Elektriciteit:

Op Rhodos is de wisselstroom 220 volt. Stopcontacten en stekkers zijn hetzelfde als in Nederland.

 

Uitgaan in Rhodos:
 

Rhodos staat niet bekend als partybestemming en is dus niet te vergelijken met bijvoorbeeld Ibiza, Chersonissos of Lloret. Dit neemt niet weg dat je nog steeds gezellig kan stappen en dat het vaak nog een stuk goedkoper is.
 

Rhodos-Stad
 

Barstreet


In de nieuwe stad van Rhodos heb je de Orfanidou, beter bekend als de Barstreet. Dit is dé stapplek van het eiland. De tenten sluiten hier om 4 à 5 uur 's nachts. Naast de vele danstenten heb je er ook een aantal kroegen met terrasjes. Deze zijn erg goedkoop, zo heb je een halve liter bier vaak voor zo'n 2 euro. Een halve liter wijn heb je daar voor 4 euro. Ideaal dus om in te drinken. In de danstenten betaal je namelijk al snel 3.50 tot 5 euro voor een klein biertje.


Colorado
Dit is de enige echte discotheek in de Barstreet. Het bestaat uit drie verdiepingen met elk een eigen muziekgenre.


Down Under
De Hollandse dansbar in de Barstreet. Hier staat het meestal stampvol met Nederlanders en ook de muziek sluit daar goed op aan. Zo draaien ze vrijwel alle soorten dansmuziek, inclusief hardcore en een Hollandse feestkraker.


Grabbarna Grus
Eén van de populairse tenten in de Barstreet. Het leuke is dat de club aan de voorkant doorloopt tot in de buitenlucht. Er wordt hier vooral populaire dansmuziek en R&B gedraaid.


Pete's Pub
Een gezellige ierse pub in het zonnige Rhodos. De drankprijs is erg goed en je kan hier rustig zitten.


Pacha
Hoewel de naam en logo met de kersjes geheel van de beroemde Pacha Clubs zijn gejat, heeft deze tent niks daarmee te maken. Verwacht hier dus niet hetzelfde spectakel, maar gewoon een aardige danstent met populaire dansmuziek.


Twee Gezusters
De naam is natuurlijk een knipoog naar de bekende Drie Gezusters bars in Nederland. Deze is echter een stuk kleiner en ze draaien hier vooral Nederlandstalige muziek. Het publiek varieert dan ook van jong tot oud.

loading logo

Even geduld alstublieft. Wij zijn op zoek naar de beste aanbiedingen voor u.

  • Snel & goedkoop online boeken
  • Betrouwbaar Klantwaardering
  • rating stars

  • Binnenlandse vluchten boekbaar
  • In 2 termijnen betalen mogelijk
  • All-in prijzen zonder toeslagen