Laatst bekeken. U heeft nog geen zoekopdrachten verricht. Uw laatste zoekopdrachten worden hier getoond.

AMSTERDAM TEL AVIV

Vliegtickets Amsterdam Tel Aviv

 


 

Vlieg vanaf Amsterdam naar Tel Aviv (via Istanbul )

 

 

 

Tel Aviv en omgeving:

 

 

Als je skyline van Tel Aviv bekijkt dan is de vergelijking met Miami al snel gemaakt. Een langgerekte kuststrook met daarachter steeds meer hoogbouw zorgt voor het gezicht van het hedendaagse Tel Aviv. 

 

Tel Aviv wordt vaak vergeten als zonnige strandbestemming. Deze Israëlische stad heeft echter heel veel te bieden. Het nachtleven is hier erg hip en kan dan ook zeker worden aangeraden.

De stad staat echter vooral bekend als een bron van vrijheid in het Midden-Oosten. Zo heb je hier een geweldig nachtleven, restaurants en winkels van wereldklasse, honderden musea en om niet te vergeten een prachtige strand!

 Weer in Tel Aviv

 

 

Het klimaat in Tel Aviv is subtropisch met hete zomers en milde winters. Ondanks Tel Avid dichtbij Jeruzalem ligt zit er wel een verschil in de klimaten. De gemiddelde zomertemperatuur in Tel Aviv is 25°C en de gemiddelde wintertemperatuur 14°C. November tot april is het natte seizoen en de luchtvochtigheid is doorgaans het gehele jaar hoog. Echter vallen er in de winter periode heftige neerslagbuien en onweersbuien maar gelukkig is sneeuw zeer zeldzaam in Tel Aviv. Hoewel de zomer het heetste seizoen is, sluit dat niet de deuren voor de behoorlijke hittegolven in de lente.

 

 

Goedkope vliegtickets naar Tel Aviv

 

        

Juli en augustus zijn de drukste toeristische maanden in Tel Aviv en oktober is de maand waarin Israëli's zelf op vakantie gaan.

De beste tijd om Tel Aviv te bezoeken is in maart en april of september. Boek snel en voordelig uw vliegticket naar Tel Aviv bij Ticketvoordeel.nl

 

 

 

 

 


 

loading logo

Even geduld alstublieft. Wij zijn op zoek naar de beste aanbiedingen voor u.

  • Snel & goedkoop online boeken
  • Betrouwbaar Klantwaardering
  • rating stars

  • Binnenlandse vluchten boekbaar
  • In 2 termijnen betalen mogelijk
  • All-in prijzen zonder toeslagen