Laatst bekeken. U heeft nog geen zoekopdrachten verricht. Uw laatste zoekopdrachten worden hier getoond.

Atlas Global - Goedkope vliegtickets boeken

VLIEGTICKETS ATLASGLOBAL - GOEDKOOP ONLINE BOEKEN

 

U kunt makkelijk en snel online uw vlucht met Atlasglobal bij Ticketvoordeel.nl boeken. Atlasglobal vliegt rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Istanbul Aturk Airport. Vanuit Istanbul kunt u doorreizen met Atlasglobal naar verschillende binenlandse of buitenlandse bestemmingen. Atlasglobal scoort erg hoog op gebied van service. Klanttevredenheid ligt bij Atlasglobal erg hoog.

 

VLIEGEN MET ATLASGLOBAL

 Atlasglobal (voorheen Atlasjet) is een low cost luchtvaartmaatschappij in Turkije. Atlasglobal werd opgericht op 14 maart 2001en startte zijn vluchten op 01 juni 2001. Het is volledig eigendom van Oger Holdings.

Atlasglobal vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Istanbul. Vanaf Istanbul vliegt Atlasglobal naar andere binnenlandse bestemmingen.

Atlasglobal vliegt stipt op tijd. Een ander groot voordeel is dat eten en drinken aan boord inbegrepen is in de ticket prijs. U heeft ook altijd gratis recht op ruimbagage. 

 

Check-in informatie Atlasglobal

Het is verstandig om tenminste 2 uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de selfservice check-in op de luchthaven, waardoor u heel snel door kunt naar de gate. Het is daarnaast ook nog mogelijk om vooraf online in te checken om wachtrijen te voorkomen. Dit is mogelijk vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek.
 
Bagage informatie 

Ingecheckte bagage die meegenomen wordt op een vlucht met Atlas Global mag maximaal 32 kilogram wegen. Voor de meeste vluchten geldt echter wel dat een gewicht van 20 of 25 kilogram gratis is en voor alles daarboven extra kosten in rekening worden gebracht. Daarnaast mag er in het vliegtuig ook 1 stuks handbagage meegenomen worden. Deze mag een maximale afmeting hebben van 24 bij 45 bij 56 centimeter. 


Zitplaats informatie Atlasglobal
Alle stoelen in het vliegtuig zijn van comfortabel leder en u heeft altijd een beenruimte van 77 centimeter. Het is mogelijk om tijdens het inchecken gratis een stoel te kiezen. Het is daarnaast ook nog mogelijk om vooraf een extra stoel bij te boeken.
 

Service aan boord

Tijdens de vlucht van AtlasGlobal worden er hapjes en drankjes rondgebracht die allemaal gratis zijn. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bij vluchten die langer dan 3 uur duren gebruik te maken van de 'Flying Chef'. Dit is een kok die meegaat met deze vluchten waardoor alle maaltijden voor u bereid kunnen worden.
 

 

loading logo

Even geduld alstublieft. Wij zijn op zoek naar de beste aanbiedingen voor u.

  • Snel & goedkoop online boeken
  • Betrouwbaar Klantwaardering
  • rating stars

  • Binnenlandse vluchten boekbaar
  • In 2 termijnen betalen mogelijk
  • All-in prijzen zonder toeslagen