Laatst bekeken. U heeft nog geen zoekopdrachten verricht. Uw laatste zoekopdrachten worden hier getoond.

Goedkope Izmir tickets

 

Vlieg goedkoop naar Izmir met Sunexpress

 

Amsterdam - Izmir

Vanuit Amsterdam kunt u op verschillende dagen per week naar Izmir vliegen met zowel SunExpress als met Onur Air. SunExpress vliegt op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag van Amsterdam naar Izmir. Onur Air vliegt op dinsdag en zaterdag naar Izmir. Goedkope vluchten naar Izmir vindt u op TicketVoordeel.nl. Ook kunt u heerlijk eten aan boord tegen betaling. Bij SunExpress zijn de maaltijden aan boord inbegrepen. Onur Air hanteert het á la carte concept, dit betekend dat de maaltijden niet inbegrepen zijn in de ticketprijs. Maaltijden kunt u aan boord van Onur Air tegen een vergoeding bestellen.

Parkeren op Schiphol

Op Schiphol kunt u makkelijk en snel parkeren. Dit kan al vanaf € 5,- per dag. Om de beschikbaarheid en het tarief te berekenen kunt u de site www.schiphol.nl raadplegen. Op de site van Schiphol kunt u aangeven op welke data's u gebruik wilt maken van de parkeerfaciliteiten. U krijgt dan een overzicht op welke parkeerterreinen er nog beschikbaarheid is en wat de kosten hiervan zijn.

Vlucht informatie naar Izmir

U dient minimaal 2.5 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Dit om lange wachtrijen te voorkomen. Uw vlucht naar Izmir Airport duurt ongeveer 3.15 uur. Bij aankomst op de luchthaven bent u verplicht om een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen € 15,- per persoon. De visum heeft een geldigheidsduur van maximaal 90 dagen. Controleert u 1 dag voor vertrek nog maals uw vertrektijden op TicketVoordeel.nl. U kunt dan doormiddel van uw boekingsnummer en achternaam inloggen onder het kopje mijn boeking.

See Buy Fly

Wist u dat u op Schiphol achter de douane BTW vrij kunt winkelen. Ook als u binnen de Europese Unie vliegt. Zo kunt u na de paspoortcontrole o.a. de volgende winkels; bloemen, boeken, dames & herenmode, gifts, parfum & cosmetica, sieraden & horloges, zonnebrillen en vele andere producten. 

loading logo

Even geduld alstublieft. Wij zijn op zoek naar de beste aanbiedingen voor u.

  • Snel & goedkoop online boeken
  • Betrouwbaar Klantwaardering
  • rating stars

  • Binnenlandse vluchten boekbaar
  • In 2 termijnen betalen mogelijk
  • All-in prijzen zonder toeslagen