Laatst bekeken. U heeft nog geen zoekopdrachten verricht. Uw laatste zoekopdrachten worden hier getoond.

Vliegticket Barcelona

Vliegticket Barcelona
 

De stad Barcelona
 

Al jaren is Barcelona 1 van de meest populaire stedentrip bestemmingen onder de toeristen. Wil je graag een zonvakantie combineren met een culturele vakantie? Dan is Barcelona de perfecte bestemming voor jou! Barcelona is een stad waar je allerlei fraaie mixen terugziet: oude smalle straatjes en statige brede lanen; moderne architectuur en fraaie gotische bouwwerken; traditionele kerken en gebedshuizen die wat betreft vormgeving totaal afwijken van het gangbare; grote warenhuizen en kleine lokale winkeltjes waar je heerlijk kunt snuffelen; het drukke stadsleven en pleintjes waar de tijd soms even stil lijkt te staan.
 

 Weer Barcelona
 

De tempraturen kunnen in de zomer oplopen tot 30 graden met 10 zonuren per dag. In het voor- en na jaar liggen de tempraturen rond de 20 graden.

 

Tips Barcelona
 

Sagrada Familia: De Sagrada Familia is een van de meest bijzondere kerken ter wereld. Het gebouw is ontworpen door Gaudi. De bouw van de Sagrada Familia is begonnen in 1882 en is nu nog steeds bezig. Naar verwachting is de kerk rond het jaar 2026 klaar! Wil je de Sagrada Familia bezoeken? Houd dan rekening met lange wachtrijen.
 

Camp Nou: Voor de echte voetbalfans is dit een  heilige plek binnen de stad. Camp Nou is het stadion van de populaire voetbalclub FC Barcelona.

 

Praktische informatie Barcelona

 

Vluchtduur

De vlucht van Amsterdam naar Barcelona duurt ongeveer 2 uur en 10 minuten.

Taal:

De officiële taal in Barcelona is Catalaans. Spaans wordt ook gesproken in Barcelona. Met Engels zul je je in toeristische gebieden aardig kunnen redden. Echter spreekt niet iedereen in Barcelona Engels. Je hebt redelijke kans dat een taxichauffeur bijvoorbeeld amper Engels spreekt

Geldzaken: 

In Barcelona betaal je met de Euro (EUR).

 

 

Goedkope vliegtickets naar Barcelona
 

 

Boek nu voordelig uw vlucht naar Barcelona. Wij vliegen met gerennomeerde vliegmaatschappijen zoals Transavia elke dag rechtstreeks naar Barcelona-El Prat . U kunt uw vliegticket naar Barcelona snel en makkelijk online boeken bij Ticketvoordeel.nl. 

 

loading logo

Even geduld alstublieft. Wij zijn op zoek naar de beste aanbiedingen voor u.

  • Snel & goedkoop online boeken
  • Betrouwbaar Klantwaardering
  • rating stars

  • Binnenlandse vluchten boekbaar
  • In 2 termijnen betalen mogelijk
  • All-in prijzen zonder toeslagen