Laatst bekeken. U heeft nog geen zoekopdrachten verricht. Uw laatste zoekopdrachten worden hier getoond.

Vliegticket Izmir

 

Vliegtickets Izmir

Izmir en omgeving


Izmir ligt aan de westkust van Turkije en is de op twee na grootste stad van Turkije. De grootste steden van Turkije zijn Istanbul en Ankara. Izmir ligt aan de egeische zee en heeft een belangrijke haven. Het is een mooie stad en telt veel bezienswaardigheden. De tempel van Artemis, Pamukkale en het oude stadje Efeses zijn zeker een aanrader om te bezoeken. Ook kunt u het archeologisch museum raadplegen hier vindt u onder andere de Hettitische vondsten. Het Atatürkmuseum in Izmir verteld het leven van de eerste president van de republiek Turkije. U kunt ook het oude agora bezoeken, dit is een bekende markt in Izmir. Kortom, Izmir is een mooie stad en wordt wel eens de meest moderne stad van Turkije genoemd. Vanaf Amsterdam luchthaven vertrekken er wekelijks met grote regelmaat rechtstreekse vluchten naar Izmir.

Weer in Izmir

In het voorseizoen (periode januari t/m maart) is de gemiddelde temperatuur in Izmir 12 graden. Vanaf maart loopt de temperatuur snel op tot een gemiddelde van 30 graden. De zuidkust van Turkije is over het algemeen iets warmer dan de westkust. Wegens de mooie kustlijn en de aangename temperaturen, zijn vakanties naar Kusadasi en Cesme erg populair. Voor vakanties naar Kusadasi en Cesme vliegt u aan bij het vliegveld van Izmir, Adnan Menderes (ADB). 

Vliegticket Izmir

TicketVoordeel.nl biedt u goedkope vliegtickets naar Izmir aan. Wij vliegen met gerennomeerde vliegmaatschappijen zoals SunExpress, Pegasus Airlines, Corendon Air en Onur Airlines. In 3 stappen kunt u uw goedkope ticket naar Izmir simpel en snel boeken. Het betalen kan ook heel snel en simpel online geschieden. Naast uw vliegticket, kunt u bij TicketVoordeel.nl ook een annuleringsverzekering afsluiten. Wilt u naast uw ticket ook een hotel bij boeken? Dat kan ook. U kunt ook online een auto huren via onze website.

loading logo

Even geduld alstublieft. Wij zijn op zoek naar de beste aanbiedingen voor u.

  • Snel & goedkoop online boeken
  • Betrouwbaar Klantwaardering
  • rating stars

  • Binnenlandse vluchten boekbaar
  • In 2 termijnen betalen mogelijk
  • All-in prijzen zonder toeslagen