Laatst bekeken. U heeft nog geen zoekopdrachten verricht. Uw laatste zoekopdrachten worden hier getoond.

VLIEGTICKETS DUBAI

Vliegtickets Dubai

 

Vlieg vanaf Amsterdam via Istanbul  naar Dubai International Airport.

 

Dubai en omgeving

 

Dubai is 1 van de bekendste bestemmingen  van de Verenigd Arabische Emiraten. Dubai is een zeer populaire stad met een zeer moderne stadsbouw. Zou kijk je bijvoorbeeld vanaf het hoogste gebouw van de wereld  over de mooie skyline van deze wereldstad en zelfs verder!

Kuala Lumpur is een veelzijdige stad met vele bezienswaardigheden en diverse attracties die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo vind je er bijvoorbeeld de Burj Khalifa (hoogste gebouw ter wereld),  het opvallende Atlantis the Palm hotel en het grootste winkelcentrum met een mega aquarium, The Dubai Mall. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het aangelegde Palm Jumeirah eiland in de vorm van een palmboom. Verder zul je je ogen uitkijken in deze schitterende stad vol met luxe, prachtige zandstranden en groot winkelcentrum.

 

 

Weer in Dubai

 

Dubai heeft een subtropisch, warm woestijnklimaat. Dankzij dit klimaat schijnt vrijwel het hele jaar door de zon en is de temperatuur meer dan aangenaam. Ook door deze periode heeft Dubai een gegarandeerde periode van heerlijk weer en is het de ideale strandbestemming!
Met een gemiddelde temperatuur over een jaar van 27,5 behoort Dubai tot 1 van de warmste steden van de wereld.

 

Vliegtickets Dubai

 

Ticketvoordeel.nl bied u goedkope tickets aan met Transavia naar Dubai in de periode maart met vertrek vanuit Amsterdam. In 3 stappen kunt u de goedkope ticket naar Kuala Lumpur simpel en snel boeken. Het betalen kan bij Ticketvoordeel ook heel snel en gemakkelijk!

 

 

Praktische informatie over Dubai:

 

 

Vluchtduur

 

De vluchtduur van Amsterdam naar Dubai bedraagt rechtstreeks  rond de 6 en een half uur.

 

 Tijdsverschil:

 

In Dubai  is het 3 uur later dan in Nederland

 

 

Reisdocumenten

 

Voor entree tot dit schitterende land hoeft u geen aparte visum aan te vragen.

Wanneer je bezit over een geldig Nederlands of Belgisch paspoort die op moment van aankomst nog 6 maanden geldig is ben je al voorzien!

 

Geldzaken

 

In Dubai en de Verenigd Arabische Emiraten betaald men met de Dirham. Pinnen is vaak mogelijk in Dubai.

Let op dat het lokaal pinnen van geld meestal ook goedkoper is dan het geld vooraf te bestelen bij de bank

 

Taal

 

De officiële taal van Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten is het Golf-Arabisch, een variant van het traditionele Arabisch wat gesproken wordt in de landen rond de Perzische Golf. Het Golf-Arabisch onderscheidt zich van het traditionele Arabisch door de aanwezigheid van diverse Perzische woorden.

 

 

Elektriciteit

 

Het voltage wat in Dubai gebruikt word is gelijk met hier in Nederland, namelijk 220 volt. De stopcontacten in Dubai wijken wel af van wat wij in Nederland en België gewend zijn. In Dubai zijn de stopcontacten niet gemaakt voor tweepuntige stekkers maar voor driepuntige stekkers, vergelijkbaar met de stekkers die in Engeland gebruikt worden. Om onze tweepuntige stekkers in Dubai te kunnen gebruiken zijn er speciale adapters nodig

 

 

Uitgaan in Dubai

 

Internationaal gezien hoort Dubai op het gebied van uitgaan tot één van de beste steden ter wereld. Het nachtleven is dan ook zeer divers met een groot aantal clubs en discotheken verspreid over de stad. Steeds vaker zijn de beste DJ’s van de wereld, waaronder Martin Garrix, Armin van Buuren, David Guetta en Afrojack in Dubai te vinden en staan ze te draaien in één van de populaire clubs of festivals.

 

Bars:

 

Sunset Pool Party bij de Burj Khalifa

 

Poolparty’s, je vind ze tegenwoordig overal in een stad als Dubai. Nu is er 1 bijzondere poolparty die je kunt bijwonen. De Burj Club in de Burj Khalifa heeft een nieuw ‘’rooftop soirre’’ gelanceerd. Hier kun je relaxed genieten tijdens een poolparty van het adembenemende uitzicht over de stad.
Deze party word gehouden, 3x per week namelijk woensdag, donderdag en vrijdag van 18:00 uur tot en met 23:00 uur.Dubai Chillout Ice Lounge

 

Wanneer je de warmte zat bent kun je lekker afkoelen in een ice lounge, waar je kunt genieten van een lekkere kop chocomelk met uitzicht op prachtige handgesneden ijssculpturen, zitplaatsen van ijs en een verlicht interieur.  Het grootste deel van deze lounge bestaat uit ijs. Bij binnenkomst van deze lounge word je verwelkomt met een set warme kleding. Wel is het handig om een lange broek mee te nemen aangezien je geen thermobroek krijgt!

 

 

 

 

 

 

 

 

loading logo

Even geduld alstublieft. Wij zijn op zoek naar de beste aanbiedingen voor u.

  • Snel & goedkoop online boeken
  • Betrouwbaar Klantwaardering
  • rating stars

  • Binnenlandse vluchten boekbaar
  • In 2 termijnen betalen mogelijk
  • All-in prijzen zonder toeslagen