Laatst bekeken. U heeft nog geen zoekopdrachten verricht. Uw laatste zoekopdrachten worden hier getoond.

Vliegtickets Turkish Airlines - Goedkoop Boeken - Ticketvoordeel

VLIEGTICKETS TURKISH AIRLINES - GOEDKOOP ONLINE BOEKEN


VLIEGEN MET TURKISH AIRLINES

 

Turkish Airlines wordt ook meestal afgekort als THY. In het Turks heet het Turk Hava Yollari. Turkish Airlines is de nationale vliegmaatschappij van Turkije. Deze airlines heeft een enorm breed bestemmingsportefeuille. Turkish Airlines vliegt naar ongeveer 202 internationale bestemmingen en ongeveer 41 regionale bestemmingen. 

Turkish Airlines is een gerennomeerd vliegmaatschappij en heeft vele awards gewonnen. Ze vliegen stipt op tijd. Een ander groot voordeel is dat eten en drinken aan boord inbegrepen is in de ticket prijs. U heeft ook altijd gratis recht op ruimbagage. 

 

Check-in informatie Turkish Airlines


Indien u een vliegticket bij ons boekt met Turkish Airlines zijn er verschillende manieren van inchecken. Dit is mogelijk op de luchthaven of online. Op de luchthaven dient u uiterlijk 55 minuten voor vertrek ingecheckt te zijn. Indien u ervoor kiest om online in te checken dan dient dit uiterlijk 90 minuten voor vertrek te gebeuren. Nadat u online heeft ingecheckt hoeft u bij aankomst op de luchthaven alleen nog maar uw bagage af te geven bij de incheckbalie of het afgiftepunt van Turkish Airlines.

 

Bagage informatie 


De hoeveelheid bagage die u bij Turkish Airlines mee mag nemen hangt af van uw bestemming de klasse waar u in vliegt. Indien u exact wilt weten welke bagagevrijstellingen voor u gelden, raadpleeg dan de website van Turkish Airlines. Voor overbagage en extra services dient u een toeslag te betalen.

 

Zitplaats informatie Turkish Airlines


Als u bij Ticketvoordeel online een Turkish Airlines vliegticket reserveert kunt u hierna met het boekingsnummer van Turkish Airlines een zitplaats reserveren via de website van de airlines. Aan boord hoeft u zich ook nooit te vervelen, want Turkish Airlines biedt naar elke internationale bestemming een uitgebreid entertainmentprogramma. Tevens beschikken veel toestellen een persoonlijk videoscherm waarop u films kunt kijken en naar muziek kunt luisteren. 

 

 

loading logo

Even geduld alstublieft. Wij zijn op zoek naar de beste aanbiedingen voor u.

  • Snel & goedkoop online boeken
  • Betrouwbaar Klantwaardering
  • rating stars

  • Binnenlandse vluchten boekbaar
  • In 2 termijnen betalen mogelijk
  • All-in prijzen zonder toeslagen